Kolme avointa yleisötilaisuutta tammikuussa

| Ei kommentteja

Kolmen helmen joet -hanke järjestää tammikuun aikana kolme avointa yleisötilaisuutta. Tilaisuuksissa esitellään viimeisimmät Pirkanmaan raakkujokia koskevat tutkimustulokset sekä kerätään ideoita ja ehdotuksia jatkotoimenpiteiksi. Jokaisessa tapahtumassa kuullaan myös asiantuntijapaneelin näkemyksiä aiheesta.

Tilaisuudet pidetään lauantaisin klo 13-15, minkä jälkeen on tarjolla kahvia ja pullaa.

Ensimmäinen tilaisuus koskee Turkimusojaa ja se pidetään Hämeenkyrön monitoimikeskus Sillassa 14.1. Asiantuntijapaneelissa ovat Pirkanmaan ELY-keskuksen ylitarkastaja Marja-Liisa Pitkänen sekä Hämeenkyrön kunnan ympäristötarkastaja Kaisa Pieniluoma ja kaavoitusarkkitehti Helena Ylinen.

Toinen tilaisuus koskien Ruonanjokea pidetään 21.1. Karhen koululla. Siellä asiantuntijapaneeliin osallistuvat Ylöjärven kaupungin ympäristöpäällikkö Pentti Keskitalo, Timo Vesanto Metsäkeskukselta ja Juho Kytömäki Suomen luonnonsuojeluliitosta. Karhen koulun oppilaat ovat myös ilahduttamassa tapahtumaa!

Kolmas ja viimeinen tilaisuus järjestetään 28.1. Pinsiön maamiesseuran talolla. Siellä asiantuntijoina ovat Nokian kaupungin ympäristönsuojelupäällikkö Raimo Tuohisaari, Visa Merikoski Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitosta ja Sami Moilanen Pirkanmaan ELY-keskuksesta.

Tervetuloa mukaan!

Kommentoi kirjoitusta