Suomi 100: Kolmen helmen joet -näyttely Seitsemisen luontokeskuksessa touko-kesäkuussa 2017

| Ei kommentteja

Kolmen helmen joet -hanke yhdessä Mahnalan ympäristökoulun, Karhen koulun, IKATA:n ja Nokian lukion kanssa järjestävät Seitsemisen luontokeskuksessa näyttelyn jokihelmisimpukasta eli raakusta, sen ekologiasta ja ympäristöstä. Näyttely on avoinna Seitsemisen luontokeskuksessa touko- ja kesäkuun ajan 2017.

Kolmen helmen joet -näyttelyssä on esillä Mahnalan ympäristökoulun, Karhen koulun ja Nokian lukion oppilaiden raakkuaiheisia töitä, joissa esitellään uhanalaista raakkua, sen historiaa, ekologiaa ja suojelua. Lisäksi yleisö pääsee katsomaan ja koskemaan IKATA:ssa 3D-teknologialla valmistettua raakkua.

Lauantaina 6.5.2017 klo 14–15 järjestetään Seitsemisen luontokeskuksessa tilaisuus, jossa kuullaan raakkuasiantuntija Panu Oulasvirran esitelmä ”Raakku – jokiluontomme uhanalainen helmi”. Lisäksi esitellään Kolmen helmen joet -hanke ja sen tulokset Turkimusojan raakkuinventaarion osalta sekä 3D-teknologian käyttö ympäristökasvatuksessa.

Näyttely juhlistaa osaltaan itsenäistä 100-vuotiasta Suomea, ja se kuuluu Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaan osana vesistökunnostusverkoston vesien kunnostuskavalkadi-hanketta.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Seitsemisen luontokeskus, p. 020 639 5270

Kommentoi kirjoitusta